Arama

Teknoloji devlerinden soykırıma tam destek

7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gözü önünde devam eden işgalci İsrail'in saldırıları sonucunda on binlerce Filistinli Müslüman şehadete erdi. Tüm saldırılara rağmen istediklerini elde edemeyen siyonistler kendilerine büyük bir izzet ve şeref ile direnen Müslümanları yapay zeka ve bulut sistemi ile takip etmeye başladılar. Bunun sonucunda Microsoft, Amazon ve Google ücret karşılığında işgalcilere yapay zeka ve bulut sistemi hizmeti vermeye başladı. İnsan izzetinden ziyade ceplerini düşünen teknoloji devleri Gazze'deki soykırımı destekliyor.

Teknoloji devlerinden soykırıma tam destek

◾ Dünya, Ekim'den günümüze dek olanlara ses çıkaranlar ile tepkisiz kalarak insanlıktan uzak davrananlara sahne oldu. Vicdanı olan herkesin meselesi olan Filistin Davası, maalesef inançsal zeminden ziyade vicdani zeminde karşılık buldu.

◾ Özellikle Batı'daki insanlar Filistinli Müslümanların metaneti, izzeti, şerefi ve tüm yokluklara karşılık gösterdikleri direniş karşısında daha evvel görmedikleri, robotlaşmadan dolayı kaybettikleri insani yönleri ile tanıştılar. Bir nesil teknolojiye bağlı gelişemeyen insani hususiyetlerini fark etti.

ŞEHİT İSMAİL HANİYE'DEN UNUTULMAYACAK SÖZLER

  • 10
  • 10

◾ Bu da Kur'an-ı Kerim okumalarına ve İslam'ı araştırmalarına sebep oldu. Yüzlerce insan sosyal mecralardan çektikleri videolarla Filistinlilerin duruşu sebebiyle ihtida ettiklerini ilan ettiler. Bu süreç, İslam'ın davet yönünün bir başka yönünü müşahede edebilmemizi sağladı.

◾ Lakin yaşanan acı dolu sahneler kalplere dokunduğu kadar daha fazla ölçüde de dokunamadı. Öyle ki teknoloji şirketlerinin öncülüğünde gerçekleşen operasyonlar sebebiyle insanlar vatanlarını savunan kişilere "terörist" diyerek 1948'den bu yana süren işgalci zulmünü alenen desteklediler.

◾ Her gün kullandığımız teknolojik cihazlar dolayısıyla hemhal olduğumuz teknoloji devleri, süreç içinde siyonistleri her açıdan desteklediler ve desteklemeyi sürdürüyorlar. Bu, bizlere medeniyet denilen tek dişe kalmış canavarın değişmeyen yüzünü bir kere daha tüm çıplaklığı ile gösterdi.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN