Rezalet; Salavat-ı Şerif eşliğinde çıplak defile
Yayınlanma Tarihi:
27.03.2017 16:20
Modacı Murat Aytulum’un transparan kıyafetlerden oluşan koleksiyonunu tanıttığı defilede Salavat-ı Şerif okundu.
Moda tasarımcısı Murat Aytulum, ’Paradoksal Senfoni’ adını verdiği AW17 koleksiyonunun defilesini Mercedes Fashion Week İstanbul kapsamında dün gerçekleştirdi.



REZALET! TRANSPARAN KIYAFETLER EŞLİĞİNDE SALAVAT-I ŞERİF OKUNDU
Üç dine ait ilahilerin kontrtenor Nuri Harun Ateş tarafından seslendirildiği defilenin baş mankeni Şebnem Schaefer oldu. Defile gerçekleştirilirken bir yandan da Salavat-ı Şerif okundu.
TEPKİ TOPLADI
Peygamber efendimize saygının bir ifadesi olan Salavat-ı Şerif’in yarı çıplak bir defileye malzeme edilmesi büyük tepki çekti.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.