Arama

2024 için 10 tavsiye

Miladi 2024 yılının ilk günlerini idrak ediyoruz. Bu vesileyle yeni senede hayatınıza farklılık katacak, sizi madden ve manen destekleyecek, aklınızdakileri gerçekleştirmeniz için ikna edecek bazı detayları hazırladık. Bunlar belki "mutlaka yapacağım deyip" de unuttuğunuz meseleler. Sizler için 2024'te yapmanız gereken, hayatınıza anlam katacak ve sizleri ferahlatacak 10 eylemi maddeledik.

Mutad olanın dışına çıkın. Her gün yaptığınız ve bu sebepten dolayı sıkıldığınız şeylerden bir süreliğine vazgeçin. Eve dönerken farklı bir yolu tercih edin mesela.

◾ Eğer istiyorsanız bu minvalde hayatınızı kökten değiştirecek bir dizi karara da imza atabilirsiniz. Yahut yol değiştirme gibi ufak hareketlerle de hayatınıza değişiklik katabilirsiniz.

◾ Bu sene hep ertelediğiniz, bir türlü izlemeye vakit bulamadığınız ama adlarını aklınıza mıh kazıdığınız filmlere de vakit ayırmalısınız.

◾ Böylece hem sürekli aklınızda açık olan bir sekmeyi kapatabilir hem de iyi bir film eşliğinde rahatlayabilirsiniz. Dümdüz dinlenmek yerine aktif bir dinlenme gerçekleştirebilirsiniz.

◾ Teknolojik gelişmeler hayatımızı olumlu anlamda etkilediği kadar olumsuz manada da etkiliyor. İnsanlar sene içinde en çok vakti sosyal medya uygulamalarında geçiriyor.

◾ Bir noktadan sonra zararlı olan bu uygulamalara karşı bir sosyal medya detoksu şart. Gün içinde daha az vakit harcayarak detoks yapabileceğiniz gibi bazı günler bu uygulamalara hiç girmemek sizi ruhi ve bedeni olarak rahatlatabilir.

2023'ün en çok okunan sinema içerikleri

  • 10
  • 10

İnternet ortamı bize her konuda çok fazla içerik sunuyor. Bu durum bir noktadan sonra ciddi bir bilgi kirliliğine ve kötü, dezenformasyona uğramış bilgilerin dolaşıma girmesine sebep oluyor.

◾ Fikriyat olarak ilk günümüzden bu yana iyi içeriğin, sağlam bilginin ve sade yorumun temsilcisi olma gayretindeyiz. Sitemiz üzerinden ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takipte kalabilirsiniz.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN